Wie is KnappeKoppen? Ontmoet Jade

 

Hier zie je Jade aan de telefoon

Onze enthousiaste, sociale en energieke Projectmanager Talent Activatie bij KnappeKoppen. Wij zijn benieuwd naar waar Jade energie van krijgt, hoe haar ideale vrije dag eruit ziet en wat haar volgende stap wordt.

Hoe oud ben je?
Ik ben 23, volgende maand 24 🙂

En waar woon je?
Ik ben in december naar Amsterdam verhuisd, daarvoor heb ik 4 jaar lang in het rauwe Rotterdam gewoond. Ik geniet op dit moment dus nog vol van de energie van verhuizen naar een nieuwe stad!

Wat vind je het leukst aan je baan bij KnappeKoppen?
Ik hou van de creativiteit en het werken met verschillende type mensen. Als projectmanager Talent Activatie houd ik mij bezig met het creëren en geven van workshops waardoor ik veel in contact sta met de partners. Ik vind het super leuk om op verschillende plekken te komen, nieuwe mensen te ontmoeten en mijn creativiteit en kennis te gebruiken voor het creëren van nieuwe workshops.

Hoe ziet je ideale werkdag eruit?
Bij ons op kantoor kunnen we kiezen of we beginnen om 8:00 of om 9:00. Zelf hou ik ervan om een vroege vogel te zijn en begin graag om 8:00. In het eerste uur probeer ik mijn mailbox te legen en alles te verwerken. Rond een uurtje of 9 aftrap met het team. De rest van de dag vul ik graag met creativiteit, accountmanagement, sales en natuurlijk geef ik op mijn ideale werkdag ook een training! Na werk ga ik naar de sportschool of volg ik een les bachata of salsa. Hierna ga ik lekker uitgebreid douchen, koken en vroeg onder de wol zodat ik de volgende ochtend fris en vroeg uit de veren kan.

En wat is je favoriete manier om een vrije dag door te brengen?
Mijn collega’s maken weleens grapjes dat wat ik op een dag doe, zij in hun hele week doen. Ik plan mijn vrije tijd dan ook helemaal vol. In mijn vrije tijd zijn dan ook mijn vriend, vrienden en familie de belangrijkste prioriteiten. Het leukste vind ik om met hen uit te gaan, sportles te pakken, uitgebreid te koken en naar een museum te gaan.

Wat kan jou altijd opvrolijken?
Dansen en muziek! Om de winterdip door te komen ben ik begonnen met les te nemen in salsa en bachata en dit is dan ook mijn nieuwe persoonlijkheid geworden 😉 In de zomer vind ik het leukste om met mijn vriendinnen of zussen op een festival te staan, laat dat zonnetje maar komen nu. Daarnaast vind ik het ook echt top om lekker uitgebreid met mijn vriend te koken.

En hoe kan je het best ontspannen?
Ik probeer elke ochtend in elk geval minimaal 10 minuutjes te mediteren! Zo start ik mijn dag al gelijk lekker ontspannen en merk ik dat ik de rest van de dag meer focus, creativiteit en positiviteit heb.

Hoe ziet zo’n meditatie er voor jou uit? En heb je tips voor een vorm van meditatie?
Absoluut! Wat voor mij het beste werkt is zodra mijn wekker gaat gooi ik mijn gordijnen open of lampje aan en direct mijn koptelefoon op en gaan. Dit voorkomt dat ik verleid word door de snooze en dat ik het vergeet. Mijn nummer 1 tip is echt de gratis app Insight Timer. Hierbij kan je ”guided meditaties” doen, rustige muziek of alleen een timer. Je kan zelf cursussen volgen en hebt hier meditaties opstaan voor alles wat je er ook maar uit wilt halen. Probeer je tijd rustig op te bouwen en net als dat je naar de sportschool gaat en je spieren worden sterker, zal je ook merken dat dit je steeds makkelijker af gaat 🙂

Waar zie je jezelf over 5 jaar doen qua werk?
Oh help, lastig! Ik merk dat ik het geven van trainingen, de mix tussen creativiteit en accountmanagement heel leuk vind en dit heel goed bij mij past. Ik verwacht dat ik in de toekomst meer dit soort trainingen en workshops ga geven vanuit een holistisch perspectief. Ik wil graag impact maken dus door middel van de inhoud workshops of juist de doelgroep.

Benieuwd naar de rest van het KnappeKoppen team? Houd dan onze website in de gaten voor meer van deze interviews.

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.