Nathalie is High-End!

Nathalie Veltman Nanny Club

Alhoewel Harry en Meghan hun nanny na twee dagen alweer op de stoep zetten, groeit de vraag naar een hulp voor het gezin megahard. Met apps en tinder-achtige business modellen zijn er veel bureaus die oppassen koppelen aan ouders. Maar kan dat eigenlijk wel? Gaat het bij de zorg van je kinderen niet om zorgvuldig geselecteerde en getrainde professionals? Dat weet Nathalie Veltman als geen ander! Sinds kort is zij werkzaam bij The Nanny Club, de-je-van-het en the high-end agency én academy voor nannies! En wij mochten haar interviewen! Lees snel verder!

Hi Nathalie! Welkom! Wie ben jij?
Hi, ik ben Nathalie Veltman, 24 jaar oud en woon in Amsterdam. Ik ben geboren in Engeland, waarna mijn ouders, twee zussen en ik naar Friesland zijn verhuisd. Ik heb daar 18 jaar gewoond, ook al komen mijn ouders eigenlijk uit Den Bosch. Zij zijn weer terug verhuisd naar het zuiden en wonen nu in Vught. Mijn oma komt uit Indonesië, ik ben dus eigenlijk een mengelmoesje. Ik studeer Psychologie in Utrecht en ben bezig met het afronden van de studiepaden Sociale en Klinische Psychologie. Daarnaast werk ik als accountmanager bij The Nanny Club. Tenslotte vervul ik ook nog de functie Externe Betrekkingen in het bestuur van de Advieswinkel en ben ik verantwoordelijk voor het regelen van de reis naar New York in het bestuur van Run for Human Rights, met 40 young professionals gaan wij de New York Marathon rennen voor het goede doel. Doneren hiervoor kan hier 🙂

Nathalie Veltman Nanny Club

Studeren in Australië! Een onvergetelijke ervaring en absolute aanrader?
Ja dat was echt een geweldige ervaring, ik kan het zeker iedereen aanraden. Ik heb voor een semester (4 maanden) mijn minor Criminology daar gevolgd en een drama vak aan de University of Queensland in Brisbane. Het land en leven daar vond ik heerlijk, ik zie mezelf zeker later teruggaan naar Australië. Daarna ben ik nog een maand gaan reizen langs de oostkust van Australië, een maand in Indonesië en tenslotte een maand in de Filipijnen. In totaal ben ik 7 maanden weggeweest, sinds begin februari ben ik weer terug in Amsterdam. En ik moet zeggen dat dat ook weer hartstikke goed bevalt, al staan er al zeker weer leuke tripjes gepland voor de komende maanden.

Hoe ben jij bij The Nanny Club terecht gekomen?
Vanaf de start van The Nanny Club in 2020 ben ik begonnen als nanny bij verschillende families uit het nanny club bestand. Naarmate ik meer en meer ging oppassen en ook andere nannies wist aan te dragen ging ik ook meer office taken overnemen. In Australië bleef ik remote werken voor The Nanny Club en nu heb ik sinds ik terug ben een contract gekregen.

Nathalie Veltman Nanny Club

Gefeliciteerd! Waarop onderscheiden jullie je van de competitie?
Waarin wij ons onderscheiden van de rest is dat we een High-End Nanny agency zijn, dit houdt in dat wij ons focussen op het hogere segment. The Nanny Club onderscheidt zich van andere omdat onze nannies meer zijn dan alleen een gewone oppas. Alle nannies bij The Nanny Club hebben allemaal een pedagogische opleiding gevolgd, hebben een passie om te werken met kinderen of zijn gewoon heel erg enthousiast en willen net even iets meer met kinderen ondernemen dan een standaard oppas. Het doel van The Nanny Club is dan ook om aan de wensen van families te voldoen die graag een ervaren nanny willen die meer kan dan alleen kinderen achter een iPad zetten.

Ten slotte heeft onze oprichtster, Maxime van Vonderen, veel ervaring als nanny. Om de kwaliteit van de nannies te waarborgen, screent Maxime elke nanny zelf. Ze begrijpt de behoeften van zowel de nannies als de families die op zoek zijn naar een betrouwbare nanny, waardoor ze in staat zijn om te zorgen voor een uitstekende service en het matchen van een familie met de beste nanny.

Jullie hebben voor de nannies ook een Academy opgericht! Vertel!
The Nanny Club Academy is een belangrijk onderdeel vanThe Nanny Club en daarmee onderscheidt The Nanny Club zich ook echt met de rest. Het is een plek waar de nannies worden getraind en bijgeschoold om de hoogste kwaliteit van een nanny aan te bieden aan families. Tijdens de Academy komen er experts langs om workshops te geven over verschillende pedagogische onderwerpen, zoals voeding, gezondheid en ontwikkeling van kinderen. Deze workshops zijn bedoeld om de kennis van de nannies te vergroten en hen te voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om kinderen op een verantwoorde en professionele manier te verzorgen. Naast deze workshops krijgen de nannies ook trainingen in EHBO en veiligheid, zodat ze in noodgevallen adequaat kunnen handelen. Door deze trainingen en workshops zorgt The Nanny Club ervoor dat hun nannies niet alleen leuke en enthousiaste nannies zijn, maar ook ervaren nanny professionals die weten hoe ze op een verantwoorde manier voor kinderen kunnen zorgen zodat zij het perfecte verlengstuk worden van elke familie van The Nanny Club.

Nathalie Veltman Nanny Club

Als Nanny mee naar Marbella of Ibiza, dat kan bij jullie?
Zeker, het kantoor zit sinds kort gevestigd bij The Office Club op de Herengracht in Amsterdam. Dit is een super fijne co-working plek waar wij met The Nanny Club en andere bedrijven op een locatie werken. Wij zijn flink aan het groeien en zoeken ook nannies in New York, Ibiza of andere mooie plekken. Zelf ben ik mee naar geweest naar Dubai, Marbella, op een jacht in Griekenland en heb ik gevlogen met een privéjet. Dit allemaal via een super leuke familie van The Nanny Club. Dat waren zeker hele mooie ervaringen, en daar ben ik The Nanny Club ook heel dankbaar voor. Ik vind de combinatie van reizen en werken met kinderen het allerleukste wat er is. Mochten mensen dit lezen en zelf ook interesse hebben kunnen ze altijd het contactformulier invullen op onze website!

De vraag die we altijd stellen: zou je het studenten aanraden om te gaan ondernemen of om eerst werkervaring op te doen?
Ik heb zelf sinds mijn 15e altijd naast school en studie gewerkt, ik kan me dit ook niet anders voorstellen. Ik houd ervan om het lekker druk te hebben en vind het fijn om mijn eigen geld te verdienen. Mensen die mij kennen weten dat ik altijd wel wat te doen heb en niet goed stil kan zitten. In het ondernemen zelf heb ik geen ervaring, maar wel zou ik mijn kinderen later ook vanaf jongs af aan een bijbaantje laten nemen. Je leert met verantwoordelijkheden omgaan en krijgt een beter besef van geld. Wel is de valkuil dat ik het soms iets té druk voor mezelf maak, reizen, studeren, sporten, werken, sociaal netwerk, bestuursjaren etc. Ik ben dan ook ietsje langzamer met studeren, al met al ben ik blij met mijn keuzes.

Nathalie Veltman Nanny Club

Wat voor leuks staat er op The Nanny Club agenda?
Volgende maand gaan we met The Nanny Club naar Ibiza, voor wat meetings, content maken, maar ook als teamuitje. Daarnaast zijn we net verhuisd naar de Herengracht, dus komt er binnenkort een officiële opening bij The Office Club. Tenslotte komt de zomer er weer aan dus stromen de reisaanvragen weer binnen.

Cliché en oké, waar kunnen we Nathalie over 5 jaar tegenkomen?
Over 5 jaar ben ik hopelijk relatietherapeut of iets in die trant. Een master Seksuologie lijkt mij daarom interessant. Wel heb ik het ook heel erg naar mijn zin bij The Nanny Club, dus wie weet groei ik nog meer hier en breiden Maxime en ik samen The Nanny Club nog meer uit. Het bedrijfsleven trekt mij ook zeker aan, mijn persoonlijkheid komt hierin goed tot zijn recht, omdat ik vrij direct ben en houd van aanpakken. Tenslotte houd ik enorm van reizen, mijn WHV in Australië gaan doen en nog meer van de wereld zien staat ook zeker hoog op mijn lijstje. Ik vind het heel leuk om dit vast te leggen en mijn reisverhalen te delen met mensen, dus wie weet kan ik daar in de toekomst ook nog wat mee doen. Ik ben positief ingesteld, dus denk dat als ik iets wil ik dat ook kan bereiken.

Nathalie Veltman Nanny Club

Droom je zelf van een grote familie? En zou je een nanny aannemen ;)?
Ik droom zelf zeker van een grote familie, het liefst wel 4 kinderen! Ik ben zelf met twee oudere zussen opgegroeid en heb het altijd fijn ervaren om meerdere zussen te hebben, dit zou ik voor mijn kinderen ook graag willen, mocht het natuurlijk allemaal lukken. En ja, met vier kinderen is het niet verkeerd om wat extra handjes te hebben. Nu ik zelf zie hoe het fijn het is om een nanny te hebben die bij je gezin past zal ik later ook zeker geen nee hier tegen zeggen.

Tot slot, dit weet stiekem nog niemand over Nathalie?
Ik kan moeilijk een eind breien aan dingen, zo zul je mij nooit als eerste het feestje zien verlaten, ik zal altijd het licht uit doen. Daarnaast ben ik toch wel een beetje verslaafd aan TikTok geraakt, ik vind het mega leuk om foto’s/filmpjes te maken en ben begonnen met vloggen. Ik heb al mijn reisavonturen vastgelegd en vind het heel om hierop terug te kunnen kijken @tantenathh.

Nathalie Veltman Nanny Club

 

 

 

 

 

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.