Elise droomt van een winkel vol sexy lingerie!

Elise van Twillert Pavo Couture

Als student gebeurt er op elk zolderkamertje heel erg veel. Nachten doorhalen voor tentamens, Netflix marathons en seksuele avonturen. Voor Elise van Twillert gold dit zeker ook, maar daarnaast begon zij vanaf deze magische plek ook haar lingeriemerk Pavo Couture. En twee jaar fast forward verder verkoopt zij al op meerdere grote webshops, opent zij de ene pop-up na de andere sample sale en is het nu tijd voor de grootste stap vooruit: een eigen winkel in de 9 straatjes. Daarom is zij onlangs begonnen met een crowdfunding en heeft ze de tijd om ons haarfijn uit te leggen wat haar plannen zijn. Lekker met de billen bloot, daar gaan we!

Het is Elise! Wie is Elise?!
Ik doe deze even in de 3e persoon: Elise is een typische Amsterdams moppie (zoals mijn vrienden me beschrijven). 25 jaar, blij ei, werkt hard, party(t) hard, en kent geen angst. Ze komt uit Hoevelaken (ken je van dat carnaval’s nummer) en heeft commerciële economie gestudeerd en daarna een master marketing gedaan in Barca, waar ze meer heeft gefeest dan gestudeerd, als we de kilo’s na terugkomst mochten geloven. Als Elise ergens voor gaat, gaat ze er 100% voor, en voila, daar kwam haar idee met Pavo.

Elise van Twillert Pavo CoutureHad je, terugkijkend, nog steeds voor dezelfde studies gekozen?
Jaa joh, een studie is maar een studie. Veel studies hebben zo veel met elkaar gemeen. Daarnaast vind ik veel studies ook verouderd, de 4 P’s als marketingmix behandelen? Really… Mijn master marketing was ook om mijn HBO wit te wassen, wel een goede tijd! Uiteindelijk heb ik veel meer geleerd over marketing in de praktijk en door mijn cursus bij The Growth Tribe.

Van het zolderkamertje naar je eerste setjes, wat waren de eerste reacties van jouw omgeving?
‘Moet je dat nou wel doen?’ (Waarom zou ik het niet doen?). ‘De markt is al erg verzadigd?’ (Nee, jij bent verzadigd, Petra). ‘Denk je wel aan je pensioen?’ (Nee mam, ik ben 23!). Maar daarnaast kreeg ik ook veel positieve reacties hoor, mijn vrienden steunde me en hielpen me waar nodig. Toen ik mijn eerste Black Friday had gehad waren de meeste wel overtuigd, ik schrok zelf toen ook een beetje van de hoeveelheid bestellingen haha. Ik heb toen mijn 4 beste vriendinnen uitgenodigd en samen zijn we onder het genot van wat alchohol en snacks lekker orders gaan inpakken. Als ik daar aan terug denk, word ik heel blij!!

Elise van Twillert Pavo Couture

De missie is om elke vrouw zich comfortabel en sexy te laten voelen in lingerie. Vertel!
Ja, elke vrouw verdient het om zich sexy en comfy te voelen in NON-WIRED lingerie. Dat betekend zonder beugel. Laten we eerlijk zijn lieve vrouwen, alles zonder beugel zit gewoon veel lekkerder. We trekken niet voor niets allemaal onze bh uit als we thuis komen, dat rot ding. Met lingerie van Pavo heb je dat gevoel dus niet, je kan het dag en nacht dragen, zit onwijs comfortabel en is daarnaast ook nog eens mega sexy. En dat is ook het ding, mooie lingerie geeft je een bepaald zelfvertrouwen, niemand hoeft het te zien maar je voelt het wel. Vandaar de slogan; your confidence booster 😉

Welke lessen heb je in het begin the hard way geleerd?
Oeh, contracten tekenen haha en niet geloven dat “alles wel goed komt”. Dat heeft me toch wel een aantal duizenden euro’s en slapeloze nachten gekost.

Elise van Twillert Pavo Couture

Hoe krijg je als beginnend merk lingeriemodellen voor de camera?
Gewoon vragen aan je knappe vriendinnen. Nee heb je, ja kan je krijgen.

De vraag die we altijd stellen: zou je het studenten aanraden om te gaan ondernemen of om eerst werkervaring op te doen?
Goede vraag… Als eerst zou ik sowieso altijd mijn studie afmaken, om toch op terug te kunnen vallen mocht het ondernemerschap niet lukken. Ik denk dat het heel erg af hangt van de branche waarin je wilt ondernemen. In sommige gevallen kan eerst relevante werkervaring je misschien juist verder helpen. Ik heb nooit voor een baas gewerkt, dat vind ik soms lastig, omdat ik soms het gevoel heb ‘maar wat te doen’.

Elise van Twillert Pavo CoutureDe crowdfunding is net live! Gefeliciteerd! Hoe zijn de reacties op je droomplannen?
Jaaaaa dankjewel! Onwijs enthousiast! In de eerste paar dagen zit ik al over de 50%! Klanten die me bellen, mailen, appen, dat is zó leuk. Ik voel me echt verbonden met mn crowd en de mensen die in Pavo geloven. Veel Pavo fans willen graag een uitbreiding van de collectie zien en een fysieke winkel, let’s go!! Investeren kan nog via: https://crowdaboutnow.nl/campagnes/pavo

Als je je ogen dicht doet en winkel op de 9 straatjes zich opent, wat zie je dan?
Een hele fijne community plek. Naast de mooiste lingerie ook een altijd gevulde koelkast. “kom we gaan even langs Pavo”. Ja, dat is wat ik wil!

Elise van Twillert Pavo Couture

Welke wereldbekende celebrity zou heel graag willen zien in Pavo Couture?
Haha oeh jeetje, nou ik ben fan van Dua Lipa. Ik zou afgelopen zomer naar haar concert gaan maar de tickets waren fake hahaha. Dus Dua Lipa, mocht je dit lezen, als je een Pavo body aan wilt voor je shows. You can have it all!

Tot slot, dit weet stiekem nog niemand over Elise?
Oeh, er zijn weinig dingen die ik stiekem doe moet ik eerlijk zeggen. What you see is what you got. Wat wel een ding is, bij mij is het alles of niets, op elk vlak haha. Met ondernemerschap, mijn relatie(s), sporten, een avondje uit, it’a all or nothing for me haha. En wat misschien niet veel mensen weten is dat mijn vriend in NY woont en ik dus een lange afstandsrelatie heb (wat ik gezworen had nooit te doen), maar wat echt heel goed gaat!

Elise van Twillert Pavo Couture

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.